Racuchy na kefirze. Były już drożdżowe i na maślance. Teraz przyszedł czas na kefir.
Czym różni się ta wersja?
Chrupiącą skórką i bardzo delikatne wnętrze. Tym razem nie musimy od razu decydować, czy śniadanie będzie na słodko. Ta wersja racuchów jest idealna dla niezdecydowanych. Genialnie smakują ze słodkim dżemem truskawkowym🍓, ale niczym nie ryzykujecie przygotowując do nich twarożek z rzodkiewką czy starty parmezan🧀.
Swoją drogą, kiedy otartym parmezanem sypniecie jeszcze na ciepłe racuszki … roztopi się. To połączenie, choć mało popularne, jest przepyszne.
Tradycjonaliści i wielbiciele cukru pudru też nie będą zawiedzeni.
Po prostu – Jest Pysznie! Racuchy na kefirze.
Wszystkiego smacznego❣️
Zajrzyj do naszej kuchni, wszystko jest TUTAJ.
Input your search keywords and press Enter.